Werk aan songs, sound en samenspel!

bandcoaching 12+

  • groepsles

Als individuele muzikant kun je misschien al aardig muziek maken, maar het wordt pas echt leuk als je samen met andere muzikanten samen in een band speelt! Tijdens deze bandcursus word je begeleid in het vormen en laten functioneren van een band. Allerlei aspecten van het spelen in een band komen aan bod: het kiezen en repeteren van songs, het werken aan een bandsound, samenspel, eigen muzikale ideeën samen interpreteren en praktische podiumtips.

indeling op basis van leeftijd en ervaring

De bands worden zoveel mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd en speelniveau. Ook bestaande bands kunnen zich aanmelden. Drums, piano/synthesizer, versterkers en zangset zijn in het lokaal aanwezig, andere instrumenten moet je zelf meenemen. Het is handig als je akkoordenschema’s begrijpt, want daarmee kun je al snel samen aan de slag en structuur aanbrengen in de repetities. Verder is het ‘op het gehoor’ spelen ook een belangrijk onderdeel van de lessen.

15 lessen van 1 uur |  163 euro | dag, data en tijdstip in overleg

Dit is een cursus op maat. Een proefles is niet mogelijk.

prijzen

  • € 163
  • meld je aan voor deze cursus Wees gerust, je hoeft nu nog niets te betalen inschrijven
  • 21 jaar en ouder Voor cursisten vanaf 21 jaar wordt het onderwijs verzorgd door docentencollectief De KunstKombinatie. Zie voor meer informatie en inschrijven www.kunstkombinatie.com.

Over de docent

  • Pieter Hoogervorst

    Wat betekent jouw kunstdiscipline voor jou? Ik begon op jonge leeftijd met gitaar spelen, maar wilde op een gegeven moment 'de laagte in'. Dus kocht ik een basgitaar en ging al snel in bandjes spelen. Niet lang kwam er ook een contrabas bij. Verder maak ik ook graag muziek met de laptop of iPad. Als…

    Lees meer

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor