Waar raak jij nooit over uitgepraat?

cabaret

  • groepsles

In de cursus cabaret gaan we samen op zoek naar wat jij te vertellen hebt en hoe je dit het liefste wilt doen. Je proeft hoe het is om Ronald Goedemondt, Brigitte Kaandorp of Henry van Loon te zijn. Waar raak jij nooit over uitgepraat? Wat maakt dat jouw bloed gaat koken van woede? Welke dingen vallen jou op als je op een familiefeestje bent? Dit zijn allemaal perfecte ingrediënten voor jouw eigen stukje cabaret.

Je leert aan de hand van een aantal maakprincipes hoe je jouw eigen comedymateriaal kunt maken en spelen. De één speelt een absurde sketch, de ander schrijft en zingt zijn eigen lied, de derde maakt een stand-up solo. Het vak is oneindig breed en als jouw ideale vorm er nog niet tussen zit verzinnen we toch gewoon een nieuwe vorm? Na deze reeks heb je iedere week krom gelegen van het lachen, sta je vol spelplezier op het podium, en heb je nieuwe handvatten gekregen om jouw eigen verhaal vorm te geven en te vertellen.

prijzen

  • € 176
  • meld je aan voor deze cursus Wees gerust, je hoeft nu nog niets te betalen inschrijven
  • gewoon een keertje proberen? Wees gerust, je hoeft nu nog niets te betalen boek een proefles
  • 21 jaar en ouder Voor cursisten vanaf 21 jaar wordt het onderwijs verzorgd door docentencollectief De KunstKombinatie. Zie voor meer informatie en inschrijven www.kunstkombinatie.com.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor