KICK-OFF

kickoff jeugdorkest

  • groepsles

Samenspelen in een orkest is superleuk! Omdat DE KOM weer open is nodigen we je uit om mee te doen met de kick-off van het jeugdorkest. Je gaat repeteren en ervaren hoe het is om in een orkest te spelen met optredens.

Heb je minstens 1 jaar les gehad op je instrument? En ben je 9 jaar of ouder? En kan je al een klein beetje muzieknoten lezen? Doe dan mee en ontdek hoe het is om in een orkest te spelen. Alle instrumenten zijn welkom! Gitaar, viool, keyboard, harp, trompet, cello, drums, dwarsfluit, accordeon, blokfluit, basgitaar, klarinet, piano, saxofoon… Noem het maar op!

Waar, wanneer, hoe laat
De repetities vinden plaats in dansstudio 1. Zie onderstaand schema voor repetitiedata en – tijden.

3 oktober17.30 – 18.30
10 oktober17.30 – 18.30
17 oktober17.30 – 18.30
31 oktober17.30 – 18.30
7 november17.30 – 18.30

 

Kosten en inschrijving
Deelname voor deze repetitiedata is gratis voor leerlingen die al muziekles hebben in DE KOM. Wil je na deze periode bij het orkest blijven spelen dan gelden de reguliere tarieven voor het jeugdorkest. Je kunt je vanaf dinsdag 13 september inschrijven via de cursus Kickoff Jeugdorkest.

*Voor drums, basgitaar en toetsinstrumenten is beperkt ruimte. 

prijzen

  • Gratis
  • meld je aan voor deze cursus Wees gerust, je hoeft nu nog niets te betalen inschrijven
  • 21 jaar en ouder Voor cursisten vanaf 21 jaar wordt het onderwijs verzorgd door docentencollectief De KunstKombinatie. Zie voor meer informatie en inschrijven www.kunstkombinatie.com.

Over de docent

  • Gerard Poot

    Muziek maken, maar dan vooral met groepen is mijn passie. Ik wist dit al op mijn 12e jaar. Muziekleraar zou ik worden. En jaren ben ik dat nog steeds, niet meer voor de klas, maar als dirigent van 4 koren in Almere, 1 koor en Dronten, en twee zanggroepen in lokale zorginstellingen. En natuurlijk mijn…

    Lees meer

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor