Leer in 4 lessen de basisprincipes van drummen.

Beginnen met drums

  • groepsles

De drums zijn de motor van een band. De basisopstelling van een drumstel bestaat uit een aantal trommels en een aantal bekkens. Een drummer beweegt zijn handen en voeten onafhankelijk van elkaar in een bepaald ritme, zonder hierbij de maat te verliezen. In eerste instantie leert de cursist drummen op gehoor; noten lezen is nog niet nodig. Maar je leert wel al de nieuwste en hipste beats spelen! Er zijn speciale instrumenten voor jonge kinderen beschikbaar.  

samen muziek maken

DE KOM gelooft in de kracht van samen muziek maken. Het is niet alleen heel leuk om samen te spelen, het is ook bijzonder leerzaam en stimuleert de muzikale ontwikkeling. Daarom heeft samen muziek maken een prominente rol in het muziekonderwijs van DE KOM, binnen en buiten de les.

4 lessen voor kinderen tussen 4 en 6 jaar | maandag| 15.15-16.00 uur

Startmomenten: 21 september, 26 oktober, 25 januari en 8 maart

Voor deze korte cursus is het helaas niet mogelijk een proefles te volgen.

prijzen

  • € 39
  • meld je aan voor deze cursus Weest gerust, je hoeft nu nog niets te betalen inschrijven
  • 21 jaar en ouder Voor cursisten vanaf 21 jaar wordt het onderwijs verzorgd door docentencollectief De KunstKombinatie. Zie voor meer informatie en inschrijven www.kunstkombinatie.com.

Over de docent

  • Stephan van der Meijden

    Drummen spreekt bij veel mensen erg tot de verbeelding. Wie kent niet de verhalen van drummers die als kind op de potten en pannen begonnen en nooit meer gestopt zijn! De drummer heeft met zijn drumstel een duidelijke rol. Hij of zij speelt een strakke beat die goed past bij een liedje en dan kan…

    Lees meer

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor