Leer in 4 lessen de basisprincipes van de trombone.

Korte cursus trombone 4-6 jr

 • 0+
 • groepsles

De trombone, vaak ‘schuiftrompet’ genoemd, is een heel veelzijdig koperen blaasinstrument. Het instrument wordt gebruikt in klassieke muziek (onder andere symfonieorkesten), in jazzmuziek (bijvoorbeeld bigbands) popmuziek en in fanfares. Er zijn speciale instrumenten voor jonge kinderen beschikbaar. 

De lessen vinden plaats op woensdag van 15.15-16.00 uur en starten op 26 maart en duren tot en met 27 maart. Op de website en het inschrijfformulier staat nog de oude startdatum vermeld, maar u kunt zich gewoon inschrijven, dan weten wij dat het om de cursus gaat die start op 26 maart. Heeft u vragen hierover, neem dan contact met ons op via educatie@dekom.nl.

samen muziek maken

DE KOM gelooft in de kracht van samen muziek maken. Het is niet alleen heel leuk om samen te spelen, het is ook bijzonder leerzaam en stimuleert de muzikale ontwikkeling. Daarom heeft samen muziek maken een prominente rol in het muziekonderwijs van DE KOM, binnen en buiten de les. Op verschillende momenten in het seizoen worden de reguliere muzieklessen vervangen door samenspellessen. De muziekdocenten koppelen leerlingen aan elkaar en stellen zo duo’s, trio’s of zelfs grotere ensembles samen, vaak met verschillende instrumenten. Naast de samenspellessen zijn er gezamenlijke optredens en concerten.

Voor deze korte cursus is het helaas niet mogelijk een proefles te volgen.

prijzen

 • € 35
 • meld je aan voor deze cursus Weest gerust, je hoeft nu nog niets te betalen inschrijven
 • gewoon een keertje proberen? Weest gerust, je hoeft nu nog niets te betalen boek een proefles
 • 21 jaar en ouder Voor cursisten vanaf 21 jaar wordt het onderwijs verzorgd door docentencollectief De KunstKombinatie. Zie voor meer informatie en inschrijven www.kunstkombinatie.com.

Over de docent

 • Eelkje van der Woude

  Op mijn negende begon ik met pianospelen. Dit deed ik met zoveel plezier dat ik na de middelbare school naar het conservatorium ben gegaan. Op dat moment heb ik er een tweede instrument bijgenomen, namelijk de hoorn. Beide studies sloot ik af met een diploma en voor hoorn heb ik de voortgezette kunstopleiding muziek gevolgd…

  Lees meer

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor