Schrijf je eigen songs...

singer-songwriter

  • individueel
  • groepsles

Deze cursus is speciaal voor artiesten in spé die willen leren hoe zij zang, het schrijven van liedteksten en piano- en gitaarspelen kunnen combineren. Je gaat met verschillende docenten aan de slag om deze aspecten onder de knie te krijgen en te combineren. Je krijgt zanglessen, gitaarlessen en pianolessen en les in het schrijven van muziek en songteksten (Nederlands, Engels of wellicht Frans). Bij de pianolessen en gitaarlessen ligt de nadruk op het spelen van akkoordschema’s en verschillende begeleidingstechnieken. Bij de zanglessen ligt de focus op het ontwikkelen van de zangstem en het met de juiste techniek tegelijkertijd spelen en zingen. Het opnemen van songs in de opnamestudio van DE KOM behoort ook tot de cursus.

De cursus is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar die aardig kan zingen, (een beetje) kan pianospelen of wat gitaarakkoorden kan aanslaan en die graag eigen teksten schrijft of zelfs al teksten op de plank heeft liggen. De meer gevorderde muzikant kan ook kiezen voor meer verdieping en zich toeleggen op een specifiek vakgebied: alleen gitaar, zang of piano.

In overleg met de docenten Raimond Metting (zang) en Peter van der Ent (gitaar) bepaal je de startdatum.

 

prijzen

  • € 421
  • meld je aan voor deze cursus Wees gerust, je hoeft nu nog niets te betalen inschrijven
  • 21 jaar en ouder Voor cursisten vanaf 21 jaar wordt het onderwijs verzorgd door docentencollectief De KunstKombinatie. Zie voor meer informatie en inschrijven www.kunstkombinatie.com.

Over de docent

  • Peter van der Ent

    Peter van der Ent is opgeleid aan het Conservatorium Utrecht.

    Lees meer

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor