Ontwikkel je eigen podiumpersoonlijkheid!

starmaker 12+

  • individueel

Bij een professionele zangcarrière komt veel kijken, daarom is er nu de cursus Starmaker. Je leert hoe je je stem het beste kunt gebruiken en krijgt advies over podiumpresentatie, repertoirekeuze, het schrijven van teksten en liedjes. Samen met je docent werk je aan een eigen optreden of aan het maken van je eigen demo. Afhankelijk van welk doel je hebt, kun je ervoor kiezen deze cursus individueel te doen of in groepsverband. In een groep kun je in een veilige omgeving van elkaar leren en werk je bijvoorbeeld aan meerstemmigheid. Ga je liever solo, dan kun je je bijvoorbeeld ontwikkelen als singer-songwriter.

prijzen

  • € 421
  • meld je aan voor deze cursus Wees gerust, je hoeft nu nog niets te betalen inschrijven
  • 21 jaar en ouder Voor cursisten vanaf 21 jaar wordt het onderwijs verzorgd door docentencollectief De KunstKombinatie. Zie voor meer informatie en inschrijven www.kunstkombinatie.com.

Over de docent

  • Raimond Metting

    Er zijn een hoop motivaties om te gaan zingen. Ontspanning wordt vaak genoemd. Maar natuurlijk ook het vergroten van de muzikale horizon. Mensen met astma hebben vaak ook baat bij zangles. En als je je emotioneel wat geremd voelt, kun je door te zingen dat stapje wel zetten. Door samen van te voren het doel…

    Lees meer

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor