talentenklas

Getalenteerde cursisten van het kunstencentrum die graag extra verdieping willen, kunnen auditie doen voor De Talentenklas. Leerlingen vanuit alle disciplines zijn welkom. De talenten krijgen een speciaal programma met extra activiteiten, zoals het bezoeken van voorstellingen, workshops van bekende artiesten of les in speciale technieken. De groep sluit het traject af met een gezamenlijke voorstelling in de kleine zaal van DE KOM. 

extra studiebegeleiding

Ieder jaar kunnen getalenteerde cursisten van DE KOM aan begin van het kalenderjaar auditie doen voor De Talentenklas. Een onafhankelijke commissie bepaalt op basis van onder andere ontwikkelingskansen welke talenten worden toegelaten. De extra studiebegeleiding is zeer divers, bijvoorbeeld: een pianoleerling krijgt zangles en gaat naar het Concertgebouw, een dansleerling gaat naar de Dansdagen in Maastricht en toneelleerlingen volgen een cabaretcursus. Dit programma op maat organiseert de eigen docent voor en met de leerling.

In februari, maart en april wordt er onder begeleiding van twee specialisten op zaterdag intensief gewerkt aan de realisatie van een voorstelling waarin alle talenten samenwerken met elkaar. Dit is een multimediaproductie waarin iedereen zijn/haar talent toont maar ook laat zien dat andere vakgebieden een verrijking zijn voor de eigen ontwikkeling.

De Talentenklas wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de business partners van DE KOM.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor