DesiRovers

Dési Rovers:

Is drummer, muzikant, heeft met veel verschillende bands gespeeld en getoerd in theaters door heel Europa en daarbuiten. Momenteel geeft zij muziekles op verschillende scholen, eenmalige workshops en privé drumles in Culemborg en bij Ritmiek.
De drumlessen wordt vooral uit gegaan van wat je zelf wilt spelen, ongeacht het niveau. Door middel van verschillende methoden en technieken komen we bij wat jij wilt spelen. We spelen samen, of op muziek, of je oefent en stukje alleen. Mijn uitdaging is jou zover te krijgen dat je enthousiast verder komt met jouw manier van leren! Ik begon met drummen toen ik 4 jaar was. Met veel tussenpozen van veel en niet oefenen kwam ik op mijn 27e terecht op het conservatorium Hilversum waarna ik na 3 jaar “gewoon ging spelen”. Mijn ervaring deed ik op in verschillenden bands waaronder Alice In Dixieland, 3/4/5 Times A Lady en Dirk Scheele en de Liedjesband. Met al die bands speelde ik in de Nederlandse theaters en toerde ik in binnen- en buitenland. Al die jaren gaf ik ook drum- en percussielessen en workshops.
Later, toen ik ook op scholen les wilde geven, volgde ik de opleiding tot docent muziek die ik in 2010 afgerond heb. Ik geef met veel plezier en energie les aan kinderen, van groepen tot individueel en hou van variatie in spel en van dynamiek. Techniek is een hulpmiddel en geen doel op zich. Ik speel zelf graag pop, rock en jazz.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor