DesivanDam

Dans en theater kleurt mijn leven!

Dansen en theaterspelen is voor mij net zo natuurlijk en noodzakelijk als ademen. Als ik dans of theater speel ben ik niet langer verlegen en durf ik lelijk, raar en vreemd te zijn. Door buiten mijn comfortzone te treden, herontdek ik mijzelf steeds opnieuw. Je blijft jezelf verassen, uitdagen en verbazen. Je ontplooit en ontwikkeld talenten, waar je eerst geen weet van had. Je verlegt steeds opnieuw weer jouw persoonlijke grenzen, waardoor je een onevenaarbare vrijheid ervaart. Een vrijheid die jou nooit afgepakt kan worden. Je kan iedere versie van jezelf zijn, die je maar wilt. “ Blik op oneindig”

Lessen en workshops

Als ik dans, choreografeer of lesgeef heb ik maar één doel voor ogen en dat is het overbrengen van passie. Ik hoop met mijn leerlingen passie te delen, te verspreiden en uit te stralen. Het is het beste ingrediënt voor een les vol plezier, nieuwe ideeën, uitdagingen, ontdekkingen en enthousiasme. Ik wil dat mijn leerlingen zich vrij, ongehinderd en gerespecteerd voelen.

Doelstelling

De dans- en theaterwereld is continue in beweging. Dag in dag uit wordt er gedanst en gespeeld op elk continent, in elk land en in elke stad. Het is mijn doel om hier zoveel mogelijk van te kunnen genieten, door alle componenten te blijven bestuderen en deze kennis te blijven delen. Dans en Drama is meer dan een hobby of een sport! Kunst staat voor mij gelijk aan leven vol overgave!

Op mijn website vind je meer informatie over mijn projecten.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor