EmilyEvers

Ik ben geboren en getogen in Nieuw-Zeeland en begon pianoles toen ik tien was. Een jaar later kwam de klarinet erbij. Na het behalen van mijn bachelor klarinet ben ik naar Nederland verhuisd in 2017 voor een vervolg studie. Daar heb ik op de HKU mijn masters klarinet onder Céleste Zewald behaald en literatuurstudies aan de Universiteit Utrecht. In 2018 heb ik ook nog mijn diploma aan de Royal Schools of Music behaald op piano.

In Nieuw-Zeeland heb als eerste klarinettist gespeeld in de Wairarapa Local Orchestra. In Nederland ben ik betrokken geweest bij Philharmonie Gelre als eerste klarinettist en concertmeester en op dit moment ben ik concertmeester bij Amicitia te Ijsselstein.

Tijdens mijn studie heb ik veel lessen gegeven: klarinet, piano, AMV en Engels op verschillende plekken zoals in Den Bosch, Wageningen, IJsselstein, en Utrecht. Verder hou ik me bezig met vertaalwerk, begeleid ik soms musici op de piano, en geef ik concerten met mijn klarinet-piano duo. Ik vind het belangrijk dat muziek maken met plezier gebeurt en gebruik verschillende methodes om dat voor elke leerling waar te maken.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor