MayaSjoerdsma

Klarinet spelen is ontzettend belangrijk voor mij, ik vind het dan ook fantastisch dat ik er mijn beroep van heb kunnen maken! Ik heb klarinet gestudeerd in Rotterdam (bachelor) en in Utrecht (master). Mijn passie doorgeven aan anderen vind ik erg mooi, ik leer je graag hoe jij ook klarinet kunt gaan spelen en laat je graag zien hoeveel plezier je dat op kan leveren!
De klarinet is namelijk een zeer veelzijdig instrument, behalve klassieke muziek zijn er ook vele andere muziekstijlen waar het instrument goed in past, zoals bijvoorbeeld jazz en klezmer. Ook kun je met een klarinet heel goed samenspelen met verschillende andere instrumenten. De klankĀ  van de klarinet mengt goed met strijkers, maar natuurlijk ook met andere blaasinstrumenten, piano, slagwerk en noem maar op!

Op dit moment werk ik voornamelijk als klarinetdocente, maar ik speel ook regelmatig (kamermuziek) concerten. Daarnaast studeer ik momenteel aan het Conservatorium van Amsterdam aan de Verkorte Opleiding Docent Muziek.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor