MichelleSweegers

Al meer dan tien jaar geef ik met enthousiasme les aan jong en oud, beginnend en gevorderd. Mijn belangrijkste doel: het plezier dat ik zelf beleef als ik muziek maak, doorgeven aan mijn leerlingen. In de lessen staat muzikaliteit voorop, waarbij goed gekeken wordt naar de basistechniek en de houding achter de harp. Daarnaast gaan we spelenderwijs de muziektheorie, kennis over de harp én luistervaardigheid/samenspel ontwikkelen. Bovendien zal ik helpen het zelfvertrouwen te laten groeien, door verschillende concerten en samenspeelweken door het jaar heen te organiseren.

Toen ik 6,5 jaar was, kreeg ik de kans om een muziekinstrument uit te kiezen. Vanaf het moment dat ik begon met het bespelen van de harp wist ik meteen dat dit iets was, wat ik de rest van mijn leven zou blijven doen. Het optreden voor een publiek, muziek maken met anderen en grenzen blijven verleggen bij het bespelen van het instrument, geeft me ontzettend veel plezier en voldoening. De keuze om verder te studeren aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, was daarom voor mij niet zo moeilijk.

De harp is een ontzettend veelzijdig instrument waarop alle mogelijke genres gespeeld kunnen worden: Keltische muziek, Klassieke muziek, Popmuziek, Jazz, Ierse muziek, Lichte/ Hedendaagse muziek… Alles is mogelijk! Daarnaast componeer ik ook eigen muziek en arrangeer ik zo nodig stukken voor de harp. Dit doe ik voor verschillende soorten harpen: haakjesharp, pedaalharp en de elektrische harp.

Aarzel zeker niet om contact met me op te nemen voor meer informatie, ik help graag! Meer informatie over mij is te vinden op www.michellesweegers.nl.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor