Buurtkoor

Lekker met allerlei kinderen van verschillende scholen samen zingen? Allerlei te gekke liedjes? In een echt koor? Dat kan in het Buurtkoor! Buurtkoor KOM together is een samenwerking tussen jouw school en het kunstencentrum van DE KOM.

Het buurtkoor is voor kinderen van groep 5, 6, 7 en 8. Je krijgt op je eigen school of op een school heel dicht bij jou in de buurt bijna het hele schooljaar zangles. De lessen zijn na schooltijd, één keer per week en worden gegeven door een echte professionele zangeres.

Je gaat samen zingen in een koor. Naast het samen zingen van allerlei liedjes, leer je veel over zangtechniek, hoe je fijn op het podium kunt staan en hoe je je stem het mooist kan laten klinken. Het repertoire, bestaande uit popmuziek- en wereldmuziekliedjes, wordt speciaal voor het buurtkoor uitgezocht.

De koorlessen vinden plaats in verschillende wijken op verschillende scholen. Uiteindelijk komen alle  kinderen die meedoen met buurtkoren én buurtorkesten samen om op te treden met jeugdorkest DE KOM tijdens het Zomerconcert in de Rabobankzaal van DE KOM aan het einde van het schooljaar.

Wil je met jouw school ook meedoen of meer weten?  Neem dan contact op met Vincent Spitters.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor