14 januari 2020

DoejijmeeaanKunstbende2019-2020?

Kunstbende 2019 / 2020 is van start gegaan en wij zijn op zoek naar jou!

Kunstbende is hét podium voor jongeren van 13 t/m 18 jaar. Binnen de categorieën dans, DJ, expo, fashion, film, influencer, muziek, taal en theater kun jij je eigen zelfgemaakte werk laten zien. In elke provincie wordt een voorronde georganiseerd. De voorronde van Kunstbende Utrecht vindt plaats in de Stadsschouwburg Utrecht op zondag 29 maart 2020. Je kunt je gratis inschrijven voor de wedstrijd en daarnaast gratis meedoen aan verschillende workshops en try-outs. De winnaars, per categorie, van de voorronde gaan door naar de finale in Amsterdam. Win je de finale? Dan mag je optreden op een groot podium zoals Mysteryland (DJ), het Stedelijk museum (expo) of de Zwarte Cross (muziek).

Benieuwd wie er allemaal betrokken zijn geweest bij Kunstbende? Nielson schreef zich ooit met zijn eigen liedje in voor de categorie muziek. Stijn Fransen, bekend van ‘Spangas’ en ‘GTST’, zat vorig jaar tijdens de finale in de jury van de categorie theater. Trijntje Oosterhuis heeft ooit met haar band de categorie muziek gewonnen en Martin Garrix stond heeft zijn hits gedraaid tijdens een van de voorrondes. De Cinemates zijn al jaren de trouwe film ambassadeurs van Kunstbende en Juvat Westendorp zet zich in als presentator voor Kunstbende.

Ben je nu al enthousiast en lijkt het je leuk om jouw zelfgemaakte werk te laten zien? Meld je dan aan via www.kunstbende.nl! We zien je graag tijdens de voorronde van Utrecht op zondag 29 maart óf tijdens een van onze workshops of try-outs.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor