26 oktober 2020

GoedinjeVelmetKunst

De activiteiten van Kunst op Recept zijn voor iedereen tussen ongeveer 25-55 jaar die wel een een steuntje in de rug kan gebruiken. Iets nieuws leren, creatief bezig zijn, samen met anderen zijn: het draagt allemaal bij aan ontspanning en een goed gevoel.  Want, bezig zijn met kunst geeft je inzicht, versterkt je zelfvertrouwen en helpt balans te brengen in je leven.  De lessen worden verzorgd door speciale kunstenaar-docenten.

Voorlopig ligt de lessenreeks even stil. In het voorjaar hopen wij deze te kunnen hervatten. Wil je alvast meer weten? Mail dan naar kunstoprecept@dekom.nl

Op gevoel

Keuzes maken is lastig; luisteren naar je verstand of gevoel? Tijdens deze lessen bedenk je niet vooraf wat je gaat doen maar maak je uit je gevoel kunstwerken van plastische materialen zoals papier marché en klei. Je creëert zonder oordeel een persoonlijk werk en geeft daarmee ruimte aan de balans tussen denken en voelen.

Niemand is volmaakt

Wees trots op jezelf zoals je bent. Door houding, beweging en spel leer je dingen over jezelf, maar vooral ook te ontspannen en plezier te hebben. In de bewegingslessen wordt ingegaan op het thema dat niet iedereen volmaakt hoeft te zijn, wat het voor jou betekent en hoe je je prettig kunt voelen in je eigen lichaam.

Lifelineart

Kunst maken is persoonlijk. Tijdens deze avonden gaan we kunst maken aan de hand van ons leven. Maken we een portret van vroeger na in klei of op het doek. Kiezen we vrolijke materialen uit om gelukkige momenten uit ons leven te verbeelden, stoere, kille materialen voor de minder leuke momenten, zachte materialen voor breekbare momenten. Ga de uitdaging aan om persoonlijk kunst te maken, abstract of realistisch.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor