18 september 2019

WeekvanhetGeluk:Deeljegeluk! engeefjezelfeenboost

Wist je dat je aan je gezondheid kunt werken door dingen te ondernemen waar je blij van wordt? En wist je dat je je extra energiek en gezond voelt als je dit geluk deelt? Kortom, geluk en gezondheid gaan hand in hand en af en toe iets fijns ondernemen met anderen is net zo belangrijk voor je gezondheid als gezond eten en regelmatig bewegen.

In de Week van het Geluk – 21 tot 28 september – vinden er daarom allerlei activiteiten door heel Nieuwegein plaats die gezondheid en geluk met elkaar verbinden. Deze activiteiten zijn voor en door alle Nieuwegeiners en laten je proeven van wat je elke dag zelf kunt doen om je gezond en gelukkig te voelen.

In DE KOM kan de hele week een proefles dans, muziek, theater of musical gevolgd worden. Op zaterdagmiddag 28 september is er een speciale familievoorstelling op Burendag: Buurman & Buurman gaan kamperen (4+). Diezelfde middag kunnen kinderen hun geluk verbeelden in het gratis Open Atelier.

Het hele programma is te vinden op www.weekvanhetgeluk.nl. De Week van het Geluk is een initiatief van het Lijfstyle-netwerk Nieuwegein: gemeente Nieuwegein; de vijf Nieuwegeinse gezondheidscentra; bibliotheek De tweede verdieping; DE KOM, stadstheater en kunstencentrum; SportID; GGD regio Utrecht en welzijnsorganisatie MOvactor.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor