Opschool

unieke lesprogramma's voor scholen

KOM op school

DE KOM biedt een divers kunsteducatiepakket voor zowel het primair als het voortgezet onderwijs. Bij deze lessen op het gebied van beeldende kunst, toneel, dans, musical, muziek en multimedia staat inspiratie voorop. De mogelijkheden zijn legio; daarom stelt DE KOM in overleg met de school een uniek lesprogramma samen. De workshops en lessenreeksen worden door KOMdocenten verzorgd en op school gegeven. Denk bijvoorbeeld aan slagwerkworkshops, peuterdanslessen of theatersport, maar ook multimedialessen zoals maak je eigen ringtone en beeldende kunst workshops als pimp je tas. DE KOM biedt lesmateriaal, inclusief maandelijkse tutorials. Het lesmateriaal is binnenkort te te vinden op deze website.

Urban Dance Event op school

Ieder jaar zijn er unieke Urban Art lessen voor alle scholen in Nieuwegein.

voorbeeldproject: KOM kijken achter de schermen

DE KOM biedt leerlingen uit groep 6, 7 en 8 en leerlingen van het voortgezet onderwijs de kans om de magie van het theater te ervaren met het project Kijkje Achter de Schermen. Begeleid door korte instructies ontdekken zij zelf hoe het is om als artiest op het podium te staan én om als toeschouwer theater te beleven. Tijdens deze ‘ultieme theaterexperience’ leren kinderen hoe technieken achter de schermen werken en gaan ze zelf aan de slag met dans en beweging, in combinatie met muziek.

speciaal onderwijs

DE KOM levert ook educatieve diensten voor speciaal onderwijs. Meer informatie hierover volgt binnenkort op deze website.

contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden op school en in de wijk kunt u contact opnemen met Desi van Dam (dans en theater) of Vincent Spitters (muziek) via 030 6043892.

 

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor