Overons

Wie meer over kunst en cultuur wil leren en zelf kunst wil maken, is bij DE KOM aan het juiste adres! Het kunstencentrum van DE KOM heeft een uitgebreid cursusaanbod op het gebied van beeldende kunst, toneel, dans, musical en muziek. Jong en oud kan kiezen uit verschillende lessen, cursussen, opleidingen, workshops, ensembles, koren, orkesten, bands en productiegroepen. DE KOM is de aangewezen plek voor mensen die cultuur willen beleven.

inspirerende omgeving

De vierde verdieping van DE KOM is het domein van het kunstencentrum: een lichte, inspirerende omgeving vol creativiteit. Het is de plek waar verschillende leeftijden, achtergronden en kunstdisciplines samenkomen. Deze kruisbestuiving van talent en energie resulteert vaak in unieke samenwerkingsverbanden. Getalenteerde cursisten krijgen de kans zich verder te ontwikkelen in bijvoorbeeld de Talentenklas en jeugdorkest ’t JoNg.

volwaardige artiesten

DE KOM biedt, als theater en kunstencentrum onder één dak, vele voordelen. Cursisten van het kunstencentrum schitteren regelmatig op de podia van DE KOM, onder leiding van de ambitieuze KOM-docenten. Professionele theatertechnici begeleiden de voorstellingen met uitgekiend licht, geluid en decor. Zo ervaren de cursisten het ultieme theatergevoel als volwaardige artiesten. En cursisten profiteren van korting op theaterkaarten en leren van artiesten tijdens workshops, meet & greets en themadagen zoals de Slagwerkdag.

KOM kennismaken

Wie nog geen keuze kan maken uit het brede aanbod van cursussen en lessen kan vrijblijvend een proefles volgen. Of kom langs tijdens een open dag, open lesweek of de Theatrale Finale in juni.

cursistenadministratie tot 21 jaar

telefoon: 030 604 38 92 (ma t/m vr 13.00-16.00 uur)
telefoon: 030 605 57 97 (algemeen nummer DE KOM en na 17.00 uur)
e-mail: kunstencentrum@dekom.nl

cursisten 21 jaar en ouder

De lessen en cursussen kunstonderwijs voor volwassenen (21 jaar en ouder) worden aangeboden door het zelfstandig opererend docentencollectief De KunstKombinatie. Meer informatie over lesmogelijkheden voor volwassenen in DE KOM is te vinden op de website van het collectief: www.kunstkombinatie.com.

 

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor