Overons

KOM dromen!

Droom jij ervan om te schitteren in een musical, in een band of orkest te spelen, de sterren van de hemel te dansen bij het ballet of je eigen kunstwerken tentoon te stellen? Dan zit je goed bij DE KOM! We hebben alles in huis om uit jou het beste te halen. Het kunstencentrum van DE KOM biedt veel verschillende cursussen en lessen op het gebied van muziek, dans, theater, musical en beeldende kunst en er valt voor iedereen wel iets te beleven in DE KOM.

MIX & MATCH

Het kunstencentrum is dé plek waar iedereen vanuit verschillende achtergronden, leeftijden en interesses samenkomt. Er zijn prachtige muziek-, dans-, toneel- en opnamestudio’s en een atelier voor beeldende kunst. Muziekcursisten verzorgen livemuziek bij dans- en theatervoorstellingen en er is een bonte mix van bandjes tijdens festivals. Vind je het leuk om samen met andere leerlingen samen te spelen, te maken en/of op te treden, dan helpen onze docenten je op weg.

VOEL JE EEN ECHTE STER

DE KOM heeft natuurlijk ook een fantastisch mooi podium en daar mag jij ook op shinen! Uiteraard begeleiden onze docenten je daarbij, die zelf naast het lesgeven ook uitvoerend actief zijn. Onze theatertechnici zorgen ervoor dat jouw voorstelling helemaal af is met licht, geluid en decor. Ook worden er met regelmaat masterclasses georganiseerd in DE KOM, vaak door artiesten die hier zelf ook optreden.

VITAMINE C(REATIVITEIT)

Plezier staat voorop, maar een les of cursus in DE KOM biedt nog veel meer dan dat. Van creatief, expressief en muzikaal bezig zijn word je blij en gelukkig. Het bevordert je zelfverzekerdheid en probleemoplossend vermogen, je EQ en nieuwsgierigheid. Het is ontspanning en avontuur ineen. Vitamine C(reativiteit) is dus een boost voor je immuunsysteem en ook nog eens 100% natuurlijk!

UITPROBEREN

Ga je voor het eerst op les of ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is, dan kun je natuurlijk eerst kennis komen maken en lessen uitproberen. Weet je al precies wat je wilt? Dan kun je ook direct beginnen.

CURSISTENADMINISTRATIE TOT 21 JAAR

telefoon: 030 604 38 92 (ma t/m vr 13.00-16.00 uur)
telefoon: 030 605 57 97 (algemeen nummer DE KOM en na 17.00 uur)
e-mail: educatie@dekom.nl

CURSISTEN 21 JAAR EN OUDER

De lessen en cursussen kunstonderwijs voor volwassenen (21 jaar en ouder) worden aangeboden door het zelfstandig opererend docentencollectief De KunstKombinatie. Meer informatie over lesmogelijkheden voor volwassenen in DE KOM is te vinden op de website van het collectief: www.kunstkombinatie.com.

 

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor