specialetarieven

Iedereen kan meedoen!

Stadspas

Voor houders van een Stadspas Nieuwegein hanteert DE KOM speciale tarieven. Kinderen en jongeren tot 21 jaar kunnen voor € 75,- deelnemen aan jaarcursussen muziek (20 minuten les), dans, theater en musical.  Op het inschrijfformulier kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van de pas en u stuurt een kopie van de stadspas op. Daarna wordt de inschrijving definitief.  Kijk voor alle aanbiedingen en de algemene voorwaarden op Nieuwegein Stadspas.

U-pas

Met de U-pas kan een specifiek bedrag worden besteed aan lessen voor kinderen en jongeren tot 21 jaar.  Wilt u hiervan gebruik maken, stuur dan een kopie van de pas op en specificeer op het inschrijfformulier welk bedrag u wilt gebruiken.  Pas na ontvangst wordt uw inschrijving definitief.

Stichting Leergeld Nieuwegein

Voor kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, woonachtig in Nieuwegein, biedt Leergeld Nieuwegein ondersteuning in de kosten van schoolactiviteiten, schoolkosten, sport(kleding), muzieklessen, zwemlessen, scouting, fiets en een computer voor het voortgezet onderwijs (in samenwerking met de gemeente Nieuwegein). Zie voor meer informatie de website van Leergeld Nieuwegein.

Help me kiezen...

Ik ben op zoek voor